Stop nu met rokken

Nicorette Menthol Mint Mondspray

Roken kan echt niet meer

Nicorette mondsprayRoken is niet alleen bijzonder slecht voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van mensen en huisdieren die ongewenst met u moeten ‘meeroken’. Dat het erg moeilijk is om van deze verslaving af te komen, is ook algemeen bekend. Het is bijna een onmogelijke opgave om van de ene op de andere dag zomaar het roken op te geven. U krijgt last van allerlei vervelende ontwenningsverschijnselen en bent snel geneigd om er maar weer eentje op te steken. Gelukkig zijn er tegenwoordig prima hulpmiddelen die u kunnen helpen als u voorgoed van het roken af wilt komen. Daarmee is het gemakkelijker vol te houden en worden de ontwenningsverschijnselen beperkt. Met een dergelijk middel is het toch net iets minder moeilijk om te stoppen met roken.

 

Een steuntje in de rug is nooit weg

Ondersteuning is vooral handig op de extra moeilijke momenten. Vlak na het eten, of op een gezellig feestje bijvoorbeeld. Het is immers niet altijd mogelijk om een omgeving te vermijden waar door andere mensen nog wordt gerookt. Dan is Nicorette Menthol Mint Mondspray de nicotinevervanger in die u heel eenvoudig in de mond kunt verstuiven om de behoefte aan een sigaret snel te onderdrukken. Het voordeel is dat u geen pleisters hoeft te plakken of op kauwgom hoeft te kauwen. Met de mondspray beperkt u het risico op terugval en vergroot u de kans om succesvol te stoppen met roken.

 

Hoe werkt het precies?

Nicorette Menthol Mint Mondspray bevat 1 milligram nicotine per verstuiving. Deze hoeveelheid is minder dan in een sigaret, maar genoeg u te helpen de onthoudingsverschijnselen onder controle te houden. De nicotine wordt via het mondslijmvlies snel in het lichaam opgenomen. Het is wel de bedoeling dat u tijdens het gebruik van dit middel absoluut niet meer rookt! Lukt het u om een aantal weken te stoppen met roken, dan is het ergste voorbij en wordt het een kwestie van volhouden! U kunt deze spray overigens niet gebruiken als u hartklachten heeft, of zwanger bent. Lees de bijsluiter voor gebruik goed door en raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. Op weg naar een gezondere toekomst voor uzelf en uw huisgenoten. U houdt er bovendien een leuk centje aan over, waar u hele leuke dingen mee kunt doen.