Stop nu met rokken

Nicogel

Gel om te stoppen met roken is misschien niet het eerste wat in u op komt wanneer u wilt stoppen met roken. Toch is dit een ideale methode om te stoppen met roken. Zeker wanneer u gedurende een periode al verslaafd bent aan nicotine. Gel kan u prima helpen om uw verslaving af te bouwen en met een schone lei te beginnen. Voordat u het weet bent u zonder nicotine en kunt u alles weer doen wat u wilt. Uiteindelijk is stoppen met roken beter voor uw gezondheid. Uw longen worden er schoon door en uw gebit en handen zullen er zichtbaar van opknappen!

 

Nicogel tegen rokenDe beroemdste gel om te stoppen met roken is Nicogel. Dit is een gel met extracten van de tabaksplanten. Deze wordt gebruikt als sigarettenvervanger. Nadat de gel is ingewreven werkt deze ongeveer vier uur lang. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld op openbare plekken bent. Juist dan bent u geneigd om een sigaret op te steken. Daarnaast is gel om te stoppen met roken ideaal wanneer u niet van nicotinekauwgom of nicotinepleister houdt. Het is niet raadzaam om te blijven roken wanneer u ook gebruikt maakt van nicotinegel.

 

Nicogel kunt u als volgt gebruiken. Wanneer u een lichte roker bent heeft u maar een dosering per dag nodig. Wanneer u een zware roker bent eerder twee. De gel kan gewoon in de handpalmen worden gewreven. Het laat geen residu achter, dus er hoeven geen handen te worden gewassen achteraf. Nicotinegel wordt door de huid opgenomen. Zo komt er toch een klein beetje nicotine binnen. Ideaal dus wanneer u graag wilt stoppen met roken, maar u vindt nicotinekauwgom en nicotinepleisters maar helemaal niets. De gel is verkrijgbaar in verschillende milliliter verpakkingen.

 

Stoppen met roken door middel van gel werkt effectief en snel. Door de gel als een soort handcrème te gebruiken in de handpalmen verdwijnt de behoefte naar een sigaret. Niet eerder kon u zo snel stoppen met roken! Het is verstandig om naast het gebruik van nicotinegel ook een plan op te stellen voor uzelf. Nicotinegel is namelijk een vervanging en er zal ook iets in uw hoofd omgezet moeten worden, waardoor een behandeling werkelijk effectief zal worden. Er zijn vele cursussen die u kunt volgen en sommigen worden zelfs vergoed door de zorgverzekeraar.